231 Front Street, Lahaina, HI 96761 info@givingpress.com 808.123.4567

Alsóvárosi hirdetés

Hirdetés 2024. június 16-án.
Évközi 11. vasárnap

  1. Ismét múzeumok éjszakája program lesz a Gyöngyösi Ferences Könyvtárban június 22-én, szombaton 15 órai kezdettel. Az előadás az Árpád-házi szentekről fog szólni.. Az előadó: Prokopp Mária professzor asszony, Széchenyi-díjas művészettörténész, ferences világi rendi testvérünk. A témához kapcsolódóan Káplár Gréta fog gregorián dalokat énekelni. A belépés ingyenes.
  2. A tanév végi hálaadó szentmisét június 23-án, a diákmisében tartjuk.
  3. Sarlós Boldogasszony ünnepe június 30-án, vasárnap lesz. Az ünnepi szentmise 10 órakor kezdődik. Püspökiben nem lesz szentmise.
  4. Szeretettel hívunk és várunk minden 16 és 35 év közötti fiatalt a nyári Ferences Ifjúsági Zarándoklatra, amelyet augusztus 14. és 20. között szervezünk Esztergomból Mátraverebély-Szentkútra.  További részletek és jelentkezési lehetőség a www.ferencesek.hu/zarandoklat címen találhatók.
  5. Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak a segítéségét, akik az egész esztendő folyamán előkészítették a diákmisék utáni agapét, zsíros kenyeret kentek, teát főztek. A Jó Isten jutalmazza meg szolgálatukat.
  6. Pénteken Gonzága Szent Alajos emléknapja, 23-án évközi 12. vasárnap; ugyanezen a napon este már Keresztelő Szent János születésének főünnepe lesz.