231 Front Street, Lahaina, HI 96761 info@givingpress.com 808.123.4567

logo

 

Dr Csókay András eddig nem látott naplóbejegyzéseit osztja meg a Mária Rádió Facebook oldalán a bangladesi sziámi ikrek szétválasztásáról. Csókay András, a műtétsorozat vezető orvosa bejegyzéseiben felidézi a műtéttel kapcsolatos nehézségeket, küzdelmeket és hitét, mely végig segítette Őt! 

A naplórészletek olvasói számára egészen új dolgokra derülhet fény az ikerkislányok műtétével és a kinti körülményekkel kapcsolatban.

Részlet az előszóból:

“Az előszót a méltánytalanul  meghurcolt  Szász Jánosnak, feleségének és két fiának
(8 és 16 évesek) ajánlom.

A szavakkal jó kell bánni. A szavaknak súlya van, főleg olyan helyezetben, amiről írni fogok. Annak a szónak a jelentése, hogy siker vagy sikeres, a sziámi ikrek szétválasztása óta átértékelődött bennem. Lehet, hogy a műtét eredménye a jók közé tartozik a hasonló esetekhez képest, de sokkal jobb lehetett volna, ha nem bukkan fel a Gonosz. De felbukkant. Viszályt keltett, felvette a gőg, a hiúság gúnyáját és a képembe röhögött. Mindig meglep és rácsodálkozom galád húzásaira, pedig azóta járja a táncát körülöttem, amióta Jézushoz kötöttem ki az idegsebészeti hajónk horgonyát. Hozzászokni nem tudtam jelenlétéhez és persze nem is akarok. Egyet tehetek: küzdeni ellene Isten zászlaja alatt.
A sziámi ikrek szétválasztása szakmailag vállalhatatlannak tűnt, de  azonnal elkezdtem mondani a Jézus imát , amit kisfiam halála után tanultam meg megsemmisült állapotomban.  Szinte perceken belül megsúgta az Úr  tudományos ötletet, amin elindulhattunk. Ez  2017. nov. 30-án Dakhaban történt. Ezt követte még több életmentő jézusi ötlet a műtét alatt és után.A műtét vezetője tehát Ő volt, és senki más. Ő irányította gondolataimat, fogta a kezemet és tartotta bennem a lelket a hosszú órák alatt. Erről tanúságot kell tenni. Ám azt sem szabad elhallgatni, hogy minél nagyobb segítséget kap az ember az Úrtól, annál nagyobb támadás érkezik a gonosz oldalról.”

Minden nap két új naplóbejegyzést osztunk meg a Mária Rádió Facebook oldalán!