231 Front Street, Lahaina, HI 96761 info@givingpress.com 808.123.4567

Mátraverebély-Szentkút

Kedves Testvérek!

Február 22-én hamvazószerdával megkezdődött az idei nagyböjt. Imádsággal, böjttel és alamizsnával készülünk a Húsvétra, a kereszténység legnagyobb ünnepére. Szentkút szeretettel várja a nagyböjti elcsendesedésre vágyókat.

Március 22-23-án Mátraverebély-Szentkút ad helyet a második Zarándok Akadémiának.

A kétnapos szakrális-spirituális találkozó keretében a résztvevők egy minden szempontból hasznos, a tapasztalatok és a jógyakorlatok nyomán összeállított kódexet tesznek közkinccsé. Az esemény fővédnöke Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapát lesz.
Jelentkezési határidő: március 15.
Bővebb információk, program: https://www.zarandokakademia.hu/program/
Jelentkezni az alábbi űrlapon lehetséges: https://forms.gle/zdFCjE3dusTpd7yXA

Még fogadjuk a jelentkezéseket a Húsvéti Lelkigyakorlatra, amelynek elmélkedéseit Palkó Julián atya tartja. Az április 6-10 közötti időszakra egy fő részére 12.000 forint/éjszakáért tudjuk biztosítani a szállást és a teljes ellátást.

Április 14-16. között ismét helyet adunk az Emmanuel közösség által szervezett elvált, egyedülálló szülők lelkigyakorlatának. A 3 napos lelkigyakorlatot Madocsai Bea vezeti.
A lelkigyakorlat bentlakásos és az ár tartalmazza a szállást teljes ellátással. A jelentkezők ez esetben a Zarándok Szállás 6 és 14 ágyas szobáiban tudnak még helyet foglalni.
Jelentkezési határidő: április 6.

Április 2-án, virágvasárnap elkezdődik az idei parkoltatás. Azok a hívek, akik rendszeresen járnak a kegyhelyre és rendelkeznek 2022-es, rendszámmal ellátott kártyával, február 05. és március 26. között cserélhetik ki az újra. Később erre már nem lesz lehetőség. A kártyák minden nap átvehetők a Zarándokház recepcióján. Kérjük az intenció íratást misék előtt ezzel ne akadályozzák!